Καλως ηρθατε στη Veritas Consultants

Η Veritas Consultants, με πολυετή εμπειρία σε θέματα ασφάλισης αυτοκινήτου, ζωής, σκαφών, περιουσίας, αστικής ευθύνης και συμβουλευτικών παροχών εξυπηρετεί σήμερα ένα αξιόλογο και εκτενές πελατολόγιο σε όλη την Ελλάδα και αποτελεί μια από τις πιο αξιόπιστες εταιρίες Ασφαλιστικών Συμβούλων και Συμβούλων Επιχειρήσεων στην ελληνική αγορά.

Σύμβουλοι με υψηλή επιστημονική κατάρτιση, μεγάλη εμπειρία και απόλυτο επαγγελματισμό απαρτίζουν την εταιρία μας, εξασφαλίζοντας έτσι την αποτελεσματικότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών μας. Τα στελέχη μας συνεχώς εκπαιδεύονται και καταρτίζονται πάνω στο γνωστικό τους αντικείμενο, δεδομένου ότι είναι μονόδρομος για την παρακολούθηση των συνεχών εξελίξεων και στοχεύοντας πάντα στη διατήρηση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών μας.

Με συνεχή εργασία και προσήλωση στις ανάγκες των πελατών μας, δημιουργούμε το οικονομικότερο και πιο ταιριαστό ασφαλιστικό πλάνο προσαρμοσμένο στα μέτρα και τις απαιτήσεις τους. Εξετάζουμε τον καθένα ξεχωριστά, εκεί αποδίδουμε την αμέριστη και αδιάλειπτη εμπιστοσύνη που καθημερινά απολαύουμε.

Επαγγελματικές Υπηρεσίες
Άψογη Υποστήριξη
Αξιόπιστα Συμβόλαια

Αναγνώριση

Διαρκώς και η εταιρία μας λαμβάνει επιβραβεύσεις για τις υπηρεσίες της.

Άμεση Ασφάλιση

Άμεση ασφάλιση σε όλους τους κλάδους, αυτοκινήτου, ζωής, σκαφών, αστικής ευθύνης, κ.α.

Γκάμα Εταιριών

Συνεργασία με όλες τις μεγάλες ασφαλιστικές εταιρίες.

Προσωπικό

Το προσωπικό μας είναι άριστα καταξιωμένο και εκπαιδευμένο, με πανεπιστημιακές γνώσεις και αξιώσεις.

Στρατηγική

Κάθε κίνησή μας και προτεινόμενη λύση στο αίτημά σας είναι μελετημένη και σχεδιασμένη σύμφωνα με την αυστηρή και αποτελεσματική στρατηγική της εταιρίας μας ώστε να ανταπεξέλθει πλήρως στις απαιτήσεις σας.

Εξυπηρέτηση

Άμεση και γρήγορη εξυπηρέτηση των πελατών μας χωρίς αναμονή και ταλαιπωρία.

Η τοποθεσια μας